Suntem specializati in domeniul electric, componentele de natura electronica a unei masini fiind sub atentia noastra inca din anul 2008, perioada in care am inaugurat actual service: Total Auto Electric. Inca de la acea data am fost specializati in domeniul electric si electronic, interventiile noastre axandu-se indeosebi asupra componentelor sistemului electric al autoturismelor.

Afacerea a inceput ca un hobby dar si din dorinta de a oferi un serviciu de calitate, adresat tuturor soferilor din zona aflati in cautarea unui specialist in electrica si electronica auto. Astfel, imbinand pasiunea pentru automobile si cunostintele avansate din domeniu, am reusit sa ne deschide propriul service auto, pana in momentul de fata imbunatatind constant serviciile si diversificandu-le pe masura cererii de pe piata.

Obiectivul nostru initial a fost de a crea o balanta perfecta intre calitatea interventiilor si tarifele percepute, astfel ca Total Auto Electric se poate mandri cu titulatura de singur service bucurestean capabil sa rezolve orice problema de natura electrica a unei masini, indiferent de producator sau model. In momentul de fata asiguram o gama variata de servicii si punem mare pret pe necesitatile clientilor nostri, atentia noastra indreptandu-se spre satisfacerea tuturor doleantelor venite din partea lor.

In vederea unei diagnoze avansate sau chiar a unei reparari a unei componente a sistemului electric, va invitam in service-ul nostru din Blvd Energeticienilor, nr 12, aici activand o echipa de specialisti in vederea rezolvarii tuturor cererilor primite.

Imbinand intr-o maniera perfecta capacitatea personalului nostru cu logistica de care dispunem, suntem capabili sa gasim solutii optime pentru orice defectiune. Astfel, oferim atat reparatii pentru piese importante precum electromotoare, alternatoare, computere de bord, aeroterme sau aparate de aer conditionat pentru autoturisme, cat si inlocuirea oricarei componente afectate iremediabil.

Pentru detalii si cotatii de pret sunati la telefon: 0766748211